Over mij

Mijn naam is Kim Geijtenbeek. Ik schrijf blogs, webteksten en SEO teksten voor verschillende opdrachtgevers. Leuk, want zo leer ik steeds meer over verschillende producten en diensten!

Mijn liefde voor taal en tekst is begonnen tijdens mijn werk in het onderwijs. Hier heb ik cursussen, artikelen en verschillende communicatieve en informatieve teksten geschreven. Dankzij het werk van mijn man in de online marketing ben ik dit gaan combineren met copywriting. Inmiddels werk ik volledig als copywriter. Zo mag ik steeds meer verschillende bedrijven leren kennen en ondersteunen door dat te doen wat ik het leukste vind: schrijven. 

Neem contact op en ontdek wat ik als copywriter voor jou kan betekenen.

Sociaal

Ik maak makkelijk contact en ben nieuwsgierig aangelegd. Binnen no-time weet ik voldoende over jouw bedrijf om aan de slag te gaan!

Ervaren

Mijn jarenlange ervaring met uitleg door middel van tekst zorgt er voor dat ik de juiste toon voor de doelgroep kies.

Gedragswetenschapper

Sterke copywriting is gedragsbeïnvloeding op papier. Want: als jij de bezoeker weet te overtuigen, gaan je conversiepercentages omhoog.

Copywriter
Tekstschrijver

Een goede tekst is activerend en kort genoeg om de aandacht vast te houden. Net zoals alle andere vaardigheden is het schrijven van een goede tekst echt een kunst.

Samenwerkingen met
online marketing heroes logo
Schildersbedrijf Geijtenbeek logo
Loopper logo