SEO teksten

Verhoog je zoekvindbaarheid met de juiste SEO teksten. Ik zorg voor sterke teksten met daar de juiste zoekwoorden in verwerkt. Maar daar stop ik niet. Ik schrijf de tekst op zo’n wijze dat het de bezoeker prikkelt tot het ondernemen van actie. Je hebt tenslotte niets aan veel bezoekers als de tekst niet aanzet tot actie. Oftewel; pakkende, converterende SEO teksten.

art, composition, desk-1868727.jpg

Blogs

Een goede blog zorgt er voor dat jouw bezoekers vaker en met meer vertrouwen de website bezoeken. Het principe van wederkerigheid (voor wat, hoort wat), zorgt er voor dat bezoekers ook sneller geneigd zijn om contact op te nemen. Jij deelt met jouw blog waardevolle informatie waardoor de bezoeker sneller bij jou tot aanschaf over gaat dan bij de concurrent!

Webteksten

Hoewel webteksten korter zijn dan blogs, zijn zij niet minder belangrijk. Een webtekst geeft praktische informatie en trekt de bezoeker over de streep om met jou in zee te gaan. Ik schrijf heldere, overtuigende webteksten zodat jij jouw doel kan bereiken.

Tekstschrijver

Communicatie

Ik ondersteun bij alle vormen van online communicatie. Denk hierbij aan e-mails, social media, scripts en nieuwsbrieven.